Opprykket glapp

Foto: Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Lørdagens bortekamp endte 2-1 til hjemmelaget FK Toten.

Hjemmelaget tok ledelsen etter 9 minutters spill, og selv om begge lag hadde sjanser til å score i løpet av kampens første halvdel - så viste resultattavla 1-0 da lagene gikk til garderoben for en pauseprat.

Etter pause sendte innbytter Aleksander Cisic alle tilreisende (og fantastiske!) TFK-supporterne til himmels da han utliknet til 1-1. Med dette resultatet var det plutselig vi som var klare for opprykk til 3.divisjon.

Slik skulle det dessverre ikke gå denne gangen. I en intens og nervepirrende andre omgang var det hjemmelagets Thomas Løkken som skulle bli den store helten med sin scoring et kvarter før slutt. Spennende sluttminutter til tross - flere mål ble det ikke, og dermed må vi gratulere FK Toten med opprykket til 3.divisjon!

Les mer om kampen på Østlendingen her og her (krever Ø+)

Foto: Jan Morten Frengstad, Østlendingen