Trysil FK tok første stikk i opprykksduellen!

Berisha ble tomålscorer i den første av to opprykkskamper mot FK Toten!

Man kan trygt si at de 330 oppmøtte tilskuerne fikk valuta for pengene lørdag ettermiddag. Vår kaptein og toppscorer Albert Berisha sendte oss i ledelsen etter 37 minutters spill. Gleden ble derimot kortvarig, for bortelagets Steffen Hjelmtvedt utliknet få minutter senere. Minuttet før pause får igjen hjemmelagets supportere grunn til å juble - denne gang er det Salifu Manneh som triller ballen inn i kassa.

Andre omgang fremstår noe rotete, og kampen bølger konstant frem og tilbake. Bortelaget styrer mye av spillet innledningsvis, og blir belønnet da Sander Harefallet utlikner til 2-2 etter 55 minutters spill.

Etter 83 minutter blir TFK tildelt et straffespark til store protester fra bortelaget. Det protesteres ikke på selve straffesituasjonen, men spillerne mener det skal dømmes frispark fordel Toten rett i forkant. Dommeren står på sitt, og Berisha er iskald fra 11-meteren.

Flere mål blir det ikke - og det er dermed duket for et nervepirrende returoppgjør lørdag 26.oktober kl 15.00!