Sikret opprykkskamp overtid!

Høydramatiske overtidsminutter sikret seriemesterskapet!

Med seier i kveldens første av tre gjenstående kamper kunne gutta sikre seriemesterskapet - og dermed også opprykksduell mot Toten.

Det var derimot bortelaget HamKam2 som tok ledelsen etter en times spill. Målscorer var August Jenssen.

Ti minutter senere utlknet vi ved Dauda Bortu, og det var dermed duket for en meget dramatisk innspurt på kampen. Og dramatikk ble det! På overtid sendte Aleksander Cisic Nybergsund stadion til himmels da han sendte hjemmelaget i ledelsen! Det skjedde mye i løpet av overtidsminuttene, og Adam Zima fikk se det røde, mens to av bortelagets spillere fikk gult kort...

Allerede på søndag spiller vi borte mot Ringsaker. Seriespillet avsluttes med hjemmekamp mot Storhamar søndag 13.oktober kl 15.00.