Sterk 2.omgang sikret ny seier

Lillehammer FK var motstander da gutta sikret en ny seier lørdag ettermiddag.

Allerede etter to minutters spill sendte Dauda Bortu hjemmelaget i ledelsen. Tjue minutter senere utliknet Oliver Sugaren for bortelaget, og 1-1 var også resultatet til pause.

Få minutter hvilen var det bortelaget som kunne juble for scoring. Mathias Innerdal sendte bortelaget opp i ledelsen.

Som så mange ganger tidligere leverer gutta en strålende avslutning på kampen - og som så mange ganger tidligere var det kaptein Albert Berisha som kom i fokus. Først utliknet han etter en times spill, og på overtid sikret han seieren med sin 4-2 scoring. Bivesh Gurung hadde i mellomtiden sendt TFK opp i 3-2 ledelse!

Dermed innkasserer gutta en ny trepoenger, og kun teori kan nå hindre opprykkskvalik!

Neste mulighet til å se gutta i aksjon er allerede torsdag 3.oktober. Da er det HamKam 2 som tar turen til Trysil. Kampstart 18.00. Vi sees!