Loading color scheme

Folkefest og knusende seier mot Døla

Snaut 1000 (!) tilskuere fikk se at gutta kjørte over Engerdal!

 

Onsdag kveld var det duket for folkefest og en av TFK's aller største arrangementer. Lokaloppgjøret mot Engerdal hadde de aller beste rammer, og snaut 1000 tilskuere ble vitne til at Trysil kjørte over Engerdal.

Dauda Bortu ga oss en drømmestart med sin scoring før klokka viste to spilte minutter. Dermed fikk vi kampen i det sporet vi ønsket, og herfra og ut så ikke gutta seg tilbake. Ti minutter før pause tar Berisha med seg ballen fra midtbanen og sklir i gjennom halve Engerdalen før han enkelt triller ballen til side for keeper. 2-0, og høy klasse fra Berisha!

Minutter senere er Berisha igjen i fokus, men denne gangen som servitør. Han sender Bellhcen gjennom med en nydelig stikker - og alene med Lillestu i Engerdalsmålet er han iskald. Resultatet 3-0 står seg til pause, og gutta har virkelig levert en god fotballforestilling første halvdel. 

Fem minutter etter hvilen er rollene snudd, og denne gang er det Bellhcen som sender Berisha alene med keeper - og da er selvfølgelig kaptein iskald, og noterer seg for sitt andre mål for dagen. Etter 70 minutter er Bellhcen igjen på et strålende løp, og fra skrå vinkel prikker han ballen inn i nærmeste hjørne. 5-0!

Scoringsballet blir avsluttet av Emil Hatten Engerbakk. Høyrebacken kommer på et sugende løp, og banker ballen inn i lengste. Målgivende? Albert Berisha!

Se høydepunkter fra kampen på Østlendingen her (krever Ø+).