Uavgjort i lokaloppgjøret

Foto: Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Kampen mot Engerdal ble et fyrverkeri av en fotballkamp!

Foto: Jan Morten Frengstad, Østlendingen

Ca 700 tilskuere fikk valuta for penga da Engerdal inviterte til fotballfest fredag ettermiddag. Vi tok ledelsen ved Eino Puri etter halvspilt første omgang. Kvarteret senere øker vi til 2-0 etter et selvmål av Stian Lund. Begge lag hadde flere store sjanser, men det var hjemmelaget ved Kristian Bråtebæk som fikk høre nettsus sekundet før dommeren blåste av til pause. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-1.

Etter pause ble det virkelig fart på kampen, og det var hjemmelaget som scoret først - nok en gang signert Bråtebæk. Etter en times spill fikk Albert Berisha sitt andre gule kort på ti minutter, og ble dermed henvist til tribunen av dommer Fremstad.

Kvarteret før slutt var det Engerdals Monssen Moen som overlistet Adam Zima, og for første gang i kampen var det hjemmelaget som var i føringen. Det tok ikke mange minuttene før en opplagt Elmahdi Bellchen utliknet til 3-3 etter en herlig kontring.

Etter 87 minutter får hjemmelaget straffespark, men Adam Zima redder forsøket fra Sondre Østvang - som også setter returen utenfor.

Dermed ender lokaloppgjøret 3-3, og vi ligger for øyeblikket tre poeng bak serieleder Faaberg.

Les mer om kampen på Østlendingen her