Hjemmetap mot Engerdal

Det ble en blytung kamp mot våre naboer fra nord.

Vi åpnet kampen best, men utover i første omgang slapp vi engerdølene mer og mer inn i kampen. Begge lag hadde sine halvsjanser i løpet av den første omgangen, men lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

I pausa åpnet himmelen seg, og regnværet øste ned på Idrettsplassen. Forholdene var selvfølgelig like for begge lag, men vår midtstopper var uheldig å skli i det han skulle klarere ett innlegg etter bakken fra høyre - og på bakre stolpe ventet ringreven John Hallgeir Lillestu, som enkelt bredsidet bortelaget i føringen. Minuttet etterpå er det Engerdals stoppere som feilberegner ballbanen, men Aleksander Dyplod er litt for het i avslutningsøyeblikket alene med keeper - og banker ballen en meter over mål.

Derfra og ut må vi bare konstantere at det er gjestene som vil mest, og når Lillestu skaller inn sitt andre for dagen er kampen i realiteten avgjort. Likevel er det Magnus Lagmansveen som står for dagens prestasjon da han på overtid tar med seg ballen fra egen banehalvdel, løper fra alle røde, og banker inn 3-0 fordel bortelaget.