Dypflod-dobbel senket Furnes

Hjemmelaget var det beste laget i vindkastene på Idrettsplassen.

Det var et nykomponert lag som var satt sammen da vi har noen skader i troppen om dagen. Gutta som fikk sjansen tok den på strak arm, og det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget på Idrettsplassen denne kampen.

Allerede etter 5 minutters spill sender Anders Graff Nygård oss i føringen - og vi har god kontroll resten av omgangen - som avsluttes med at dagens spiss Anders Bekkvang Dypflod dobler minuttet før pause.

Etter pause reduserer Furnes ved Remi Heggedal etter 75 minutters spill, og det er igjen spenning i kampen. Spenningen varer til kampens siste minutter, men da sørger Nicholas Mwesigye og Aleksander Bekkvang Dypflod for å sette spikeren i kista med hver sin scoring!

Nå tar gutta en velfortjent ferie, før vi tar fatt på en veldig spennende høstsesong!