Tap mot Lillehammer

Det stod 0-0 til pause mot serieleder Lillehammer, men det var hjemmelaget som trakk det lengste strået etter 90 spilte minutter.

Det ble en høydramatisk kamp, der Lillehammer fikk en spiller utvist etter en halvtimes spill. Vår keeper Maksim Harkins måtte byttes i pausen etter at han fikk en smell midtveis i førsteomgang som førte til at han måtte oppsøke tannlege. Inn i målet kom Anders Graff Nygård, som skal spille vårsesongen for TFK før han vender snuta til USA igjen.

Anders gjorde sakene sine bra, og vartet opp med en mesterlig redning da Lillehammers Mads Peder Sveen fikk sjansen på straffespark. Dessverre ekspederte samme mann den påfølgende corneren i mål - til stor glede for over 150 fremøtte publikummere. Flere mål ble det ikke i kampen, og dermed var det hjemmelaget som med sine ti menn trakk det lengste strået i en høydramatisk fotballkamp.