Ola har ordet

Foto: Magnus Torp Antonsen, Østlendingen

Hovedtrener Ola Nygård deler sine tanker om ståa i TFK, og sesongen 2018.

Hei alle fotballvenner!

Velkommen til ny fotballsesong i 2018. Dette er mitt tredje år i klubben. De to foregående årene har jeg jobbet med de yngre i klubben. I år har jeg ansvaret for herrelaget. Som mange har fått med segvar det mange som takket for seg etter sist sesong. Slik er det i fotball. Noen går og noen kommer. Slik også hos oss. Det betyr at vi måtte starte med tilnærmet blanke ark i år. Heldigvis hadde vi noen yngre spillerne som var målbevisste og ønsket å være med videre. For å kunne sette sammen og bygge et lag på sikt satte vi oss ned å begynte en målrettet jobbing mot noen spillere vi ønsket å knytte til oss. Dette ble etter hvert en god gruppe. Så i dag har vi en fin blanding av unge og eldrespillere. Med en snittalder på 21 år har vi en ung tropp.

Vi håper å kunne være forbilder for våre unge spillere i klubben slik at vi står sammen som klubb og jobber mot de samme målene.

Som mange vil se har vi fått noen utlendinger inn i klubben vår. Disse er med å beriker vår klubb på en positiv måte. To av de er med å trener et av våre jentelag. Tre av de tar i disse dager klubbdommerkurs og skal være med å dømme kamper for våre yngre lag etter hvert.

Vi har i år fått inn en helt ny garderobekultur hos oss. Dette startet vi med tidlig i vinter og uten at vi har tenkt så mye på det så bruker også vi HEI. Dette er jo noe alle kan kjenne seg igjen i da hele kommunene bruker HEI. Dette har vært med på å skape et godt miljø hos oss. Vi gleder oss til årets sesong. Vi er den klubben som har turt å legge vårt hode på hoggestabben gjennom av vi ønsker å rykke opp. Dette har vi fått erfart at alle klubber bruker mot oss.

Det er jo litt spennende at til og med en klubb som Lillehammer bruker dette for alt det de klarer mot oss. Dessverre har vi snublet litt innledningsvis. Per i dag er vi 8 poeng bak Lillehammer som leder. Så vet vi at det skjer mye i fotball og hver kamp har sitt eget liv. Det blir fortsatt spennende utover. Jeg som hovedtrener, samt Jan Tore Engerbakk og Jan Erik Ås som assistenttrenere skal gjøre vårt for at dere får en hyggelig opplevelse på Idrettsplassen i Bygda denne sesongen.

Så møt opp og se på våre kamperkjære fotballvenner.

God fornøyelse.

Ola Nygård